New Phone Repair zakelijk

Het bedrijf voor al uw smartphone-, tablet- en laptopreparaties.
Deskundige reparaties voor bedrijven, verzekeraars en particulieren.
De wereld om ons heen is digitaal geworden. In deze digitale wereld zijn smartphones, tablets en laptops onmisbaar geworden.

Maar wat nu als één van die apparaten uit valt?

New Phone Repair is het professionele bedrijf waar u naar toe kunt gaan voor deskundige en snelle reparaties aan allerlei devices. De monteurs zijn ervaren en gecertificeerd. Wij zijn gespecialiseerd in spoedreparaties, reparaties aan tablets, laptops en smartphones waarop u kunt wachten.  Onze reparatietarieven zijn scherp concurrerend!

Reparatie voor bedrijven

Gebruiken uw werknemers smartphones, tablets, laptops of computers vanuit uw bedrijf? Of heeft u zelf pech met uw device?  New Phone Repair repareert al deze devices! Wij zijn gespecialiseerd in alle merken, zoals Apple, Samsung, HTC, Sony, HP, ASUS, ACER, en vele anderen! Wij hebben een uitgebreide reparatieservice, wat inhoudt dat wij ook de kapotte smartphones, tablets, laptops en computers bij u op kunnen halen en gerepareerd weer afleveren. Bel of email ons voor meer informatie!

Smartphone reparaties voor bedrijven

Zakendoen zonder telefoon is in deze moderne tijd onmogelijk geworden. Veel bedrijven geven hun werknemers dan ook een smartphone van de zaak. Dan is het meest effectief als alle werknemers met hun eventuele defecte smartphone naar een en hetzelfde bedrijf gaan voor een smartphonereparatie. New Phone Repair is hiervoor een prima betrouwbaar adres. Meerdere bedrijven hebben reeds met ons bedrijf zo’n effectieve samenwerking afgesproken. Wanneer er een defect is aan een bedrijfstelefoon laten de werknemers en werkgevers deze defecte smartphones bij ons repareren. Reparatie op rekening is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Als bedrijf houdt u op deze manier overzicht over uw financiën.

Tablet-, laptop of computer reparaties voor bedrijven

Naast een smartphone van de zaak geven veel bedrijven hun werknemers ook een iPad of Samsung tablet, een laptop van de zaak. Door een ongelukje, een valpartij of een omgevallen drankje kan ook deze device kapotgaat. Met meerdere zaken, instellingen en scholen hebben wij afspraken gemaakt dat zij de kapotte apparaten bij ons laten repareren, tegen scherp concurrerende prijzen. Reparatie op rekening is mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Als bedrijf houdt u op deze manier overzicht over uw financiën. 

Reparatie voor verzekeraars

Bent u als verzekeraar op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om een samenwerking mee aan te gaan?  New Phone Repair is een betrouwbare partner hiervoor. Wij werken reeds met meerdere verzekeraars op zakelijk gebied samen. Zo kunt u eenvoudig en snel voor uw cliënt bij ons bedrijf een prijsopgave voor een smartphone- of tabletreparatie bij ons opvragen.  Wij onderzoeken voor de verzekering wat de schade aan een toestel is. U krijgt na elke reparatie een BTW-factuur van ons. Bent u geïnteresseerd als verzekeraar of tussenpersoon? Neem contact op voor meer informatie!

Waarom kiezen voor New Phone Repair?

  • Originele onderdelen van smartphones, laptops en tablet op voorraad
  • Spoedreparaties “Klaar terwijl u wacht” (zo mogelijk)
  • Btw-factuur
  • Erkend reparatiebedrijf
  • Gecertificeerde reparateurs
  • Deskundig advies
  • Reparatie op rekening voor reeds bekende bedrijven.
  • Uitgelezen klantenservice
  • Scherp concurrerende reparatietarieven
  • Van alle modellen en merken op de hoogte

 

Neem contact met ons op

 

 

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.