1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Samsung Galaxy reparatie

De Samsung Galaxy is het premium toestel van Samsung, een fijn solide toestel met een metalen rand over de gehele zijkant. Ondanks die metalen rand kan het toch voorkomen dat u uw Samsung Galaxy laat vallen en het glas aan diggelen ligt. Heel vervelend, net altijd op het verkeerde ogenblik gebeuren deze ongelukjes. Omdat u zeer vertrouwd bent geworden met dit stijlvolle snelle toestel, wilt u eerst eens onderzoeken wat voordeliger is, een nieuw toestel of een reparatie aan uw Samsung Galaxy. En in de meeste gevallen zal de keuze toch vallen op een reparatie aan uw Samsung Galaxy. De reparatieprijzen en snelheid van repareren bij New Phone Repair in Antwerpen, Gentbrugge en Schoten zullen u verrassen.

Samsung Galaxy reparatie: het juiste adres is New Phone Repair

Onze monteurs zijn helemaal bijgeschoold in de nieuwste technieken van de Samsung Galaxy reparaties. Zij gebruiken hoogwaardig gereedschap, waardoor onze reparaties snel en solide zijn, geen beschadigingen aan behuizing of verlies van gegevens. Komt u met een gebroken scherm of gescheurde achterkant, dan gebruiken wij originele vervangingsonderdelen, een snelle reparatie waarop u in onze wachtkamer gewoon kunt wachten. Voordat u uw koffie op heeft gedronken, krijgt u uw gerepareerde Samsung Galaxy weer terug. Een reparatie aan een waterschadetoestel kan iets langer duren. Komt u met een waterschadetoestel, dan onderzoeken de monteurs het toestel, bespreken met u wat er eventueel gerepareerd of vervangen moet worden, en de kosten die hiermee samenhangen. Aan u de keus wat te doen, een reparatie of het toestel weer mee naar huis nemen. Bij New Phone Repair heeft de klant altijd het laatste woord.

Samsung Galaxy reparatie: betrouwbare reparaties door gediplomeerde monteurs

Bij New Phone Repair staat deskundigheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Op onze site kunt u de beoordelingen over onze reparaties aan de Samsung Galaxy van onze eerdere klanten lezen, en daar zijn wij heel trots op. Zij waarderen die super hoog! En die goede naam op reparatiegebied willen wij graag zo houden.

Mocht u een defecte Samsung Galaxy hebben en voor de reparatie voor New Phone Repair kiezen, dan kunt u zonder afspraak langs onze shops komen. Onze monteurs zijn 6 dagen per week aan het werk. Zij staan voor u klaar, en terwijl u in de wachtkamer uw kop koffie opdrinkt, repareren zij uw Samsung Galaxy in 30 à 45 minuten, afhankelijk van het mankement.

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.