1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Macbook Pro reparatie

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor een Macbook Pro reparatie? Dan hoeft u niet verder te zoeken, u heeft al een gespecialiseerd bedrijf gevonden, namelijk New Phone Repairs.  New Phone Repairs heeft in België verschillende zaken en deze repairshops staan allemaal zeer goed bekend om hun Macbook Pro reparatie.  Dat is ook niet zo vreemd, want wij werken al jaren in deze reparatiebranche en kunnen dus volmondig zeggen dat we super veel ervaring hebben in het repareren van de Macbook Pro. Onze monteurs zijn ervaren en snel. Zij stellen scherpe diagnoses, weten binnen korte tijd wat het probleem is aan uw Macbook Pro. Zij stellen u een Macbook Pro reparatie voor tegen een scherp concurrerend, maar eerlijk tarief. Vergelijkt u onze reparatieprijzen voor de Macbook Pro maar eens met andere repairshops, u zult versteld staan van het verschil.

U kunt wachten op uw Macbook Pro reparatie.

Onze shops zijn 6 dagen per week geopend, u kunt altijd onaangekondigd bij ons binnenlopen met uw defecte Macbook Pro. Maar u kunt ook kiezen voor een afspraak, daarvoor hoeft u ons alleen maar te bellen of te mailen. Zo gauw u komt, staan wij voor u klaar om uw Macbook Pro reparatie uit te voeren. Meestal gaat het bij een Macbook Pro reparatie om de vervanging van een defect onderdeel. Zo’n vervangings Macbook Pro reparatie hoeft niet lang te duren, meestal maximaal een uur. Geen verspilde tijd bij New Phone Repairs.

Alleen gediplomeerde technici repareren uw kapotte Macbook Pro.

Ongeacht of het nu gaat om een kapot glas, gescheurde achterkant, een softwareprobleem of een versleten accu, alleen onze gediplomeerde monteurs mogen de Macbook Pro reparatie uitvoeren. Uw Appleapparatuur is te kostbaar om er risico mee te lopen. Tijdens de Macbook Pro reparatie garanderen wij u dat u geen risico loopt op verlies van persoonlijke gegevens. Wij staan garant dat uw Macbook Pro reparatie voor 100% perfect wordt uitgevoerd. In al onze vestigingen werken wij met het meest moderne gereedschap en zetten alleen maar originele Macbook Pro onderdelen in. New Phone Repairs: waar u geen risico loopt met uw dure apparaten!

MacBook Air reparatie

Bent u ook zo’n fan van uw Macbook Air? U heeft zeker een goede keuze gemaakt toen uw dit Macbook kocht, want het is een geweldig apparaat, zeker in combi met uw iPhone of iPad. Maar ook uw Macbook Air is onderhevig aan slijtage. Zeker als u er dagelijks mee bezig bent. Alle onderdelen kunnen verslijten of een keer uitvallen. Een Macbook Air reparatie is dan noodzakelijk, om uw Macbook Air weer aan de praat te krijgen. Maar u kiest wel een Macbook reparatie door een gespecialiseerd bedrijf. Een gecertificeerd bedrijf in het uitvoeren van Macbook Air reparaties. Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken, u heeft uw gespecialiseerde bedrijf gevonden, New Phone Repairs!

Macbook Air reparatie: alleen door gediplomeerde monteurs

Omdat de Apple apparaten kostbaar en ingewikkeld zijn, hebben wij alleen gediplomeerde monteurs in dienst om de Macbook Air reparaties uit te voeren. Gespecialiseerde technici die op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste technieken op Macbook Air reparatie gebied. Monteurs die exact weten welke onderdelen vervangen moeten worden en hoe ze met het meest moderne fijne gereedschap om moeten gaan. Geen risico bij uw Macbook Air reparatie. Al uw persoonlijke gegevens moeten immers intact en veilig blijven. Dat garanderen wij u. Wij gebruiken voor de Macbook Air reparaties alleen originele Appleonderdelen en hebben die voor een groot deel ook op voorraad. Daarom hoeft u op uw Macbook Air reparatie niet lang te wachten. Wij werken met spoed Macbook Air reparaties!

Macbook Air reparatie: gegarandeerd goed

Wij verzekeren u dat uw Macbook Air reparatie perfect wordt uitgevoerd, met originele Appleonderdelen, geavanceerd gereedschap en door uitmuntende technici. Om dit te onderstrepen geven wij u daarom ook op uw Macbook Air reparatie garantie, uw factuur is uw garantiebewijs.

Wij adviseren u wel als u een niet functionerend Macbook Air heeft, om er niet zelf aan te gaan sleutelen. U maakt vaak meer kapot dan u beseft. Laat een Macbook Air reparatie over aan vakmensen, zoals de monteurs bij New Phone Repairs. Zij zijn hiervoor opgeleid en gecertificeerd.

 

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.