1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

iPhone reparatie

Bent u, helaas, de eigenaar van een niet meer functionerende iPhone, ga dan niet bij de pakken neerzitten. Bij ons kunt u uw iPhone laten repareren, een iPhone reparatie is immers stukken voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe iPhone! Een iPhone reparatie laat u gewoon uitvoeren door onze firma, New Phone Repairs, een bekend smartphone repairbedrijf in België. Bekend vanwege de perfecte iPhone reparaties, maar ook bekend vanwege de goed betaalbare prijzen voor deze iPhone reparatie. Het maakt ons niet eens uit of het om een gescheurd scherm aan uw iPhone is, een softwareprobleem of een leeglopende accu. Onze technici repareren snel, degelijk en tegen eerlijke prijzen. Vergelijkt u onze prijzen maar eens met andere smartphone repairbedrijven, u zult versteld staan van tarieven voor de iPhone reparatie.

Een iPhone reparatie kan door ons met spoed uitgevoerd worden.

U wilt en kunt uiteraard uw iPhone niet voor langere tijd missen, u wilt gewoon 24/24 uur bereikbaar zijn, voor zakelijke relaties, familie, vrienden en kennissen. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom zit u met een iPhone reparatie bij onze smartphone repairshop, New Phone Repairs, altijd goed. Want wij werken met spoed iPhone reparaties. Snelle smartphone herstellingen, waarop u gewoon kunt wachten. In de wachtkamer van een van de vestingen van New Phone Repair, onder het genot van een lekkere kop koffie. Komt u naar een van de vestingen van New Phone Repair voor een spoed iPhone reparatie, dan geeft u uw iPhone bij binnenkomst aan de monteur af. Onze gespecialiseerde technici testen uw iPhone, bespreken met u het probleem, en stellen u een bepaalde iPhone reparatie voor, afhankelijk van het defect aan uw iPhone. Is het een gescheurd glas, geen nood, binnen een half uur wordt dit vervangen. Is de batterij versleten, ook hier hebben wij geen probleem mee, binnen 20 minuten zit er een nieuwe accu in uw smartphone. En zo gaat het met 95% van de defecten. Onze monteurs kennen de iPhone van binnen en van buiten, ongeacht het model. Zij blijven zo lang als nodig aan uw iPhone sleutelen, tot deze weer voor 100% werkt.

Een iPhone reparatie is goed betaalbaar.

Wij repareren heel veel iPhones, wij hebben van alle soorten en modellen de originele materialen in huis, op voorraad. Zodra u groen licht geeft voor de iPhone reparatie, gaan wij meteen aan de slag. Wij vervangen versleten of kapotte onderdelen door originele, geen B-merken bij New Phone Repairs. Onze technici voeren de iPhone herstellingen uit met het meest moderne gereedschap. Zo loopt u totaal geen risico tijdens een iPhone reparatie, uw persoonlijke gegevens blijven voor 100% intact. Bij New Phone Repairs kiest u voor zekerheid!

De reparaties die het vaakst voorkomen.

1.

De meeste iPhone gebruikers zetten hun iPhone (bijna) nooit uit. Waarom zou u ook? Uw iPhone laadt zich op en u kunt gewoon erop blijven werken.Het probleem komt pas als u iPhone op een ongelegen ogenblik vastloopt. Dan zult u uw iPhone moeten resetten, en dat gebeurt via de aan-/uitknop. Voor zowel een soft als een hard reset heb je de aan/uit schakelaar nodig.Ook al komt dit resetten misschien niet heel vaak voor, het is toch onhandig als dit plots moet gebeuren, en uw aan/uitknop werkt niet!

Wij kunnen uw defecte aan/uitschakelaar in een mum vervangen. Op deze iPhone reparatie kunt u wachten.

 2. iPhone accu reparatie

In uw iPhone bevindt zich een lithium ion accu. Deze accu kunt u talloze keren opladen, hoeft niet eerst leeg te zijn. Maar een iPhone accu of batterij is vanaf dag 1 al onderhevig aan slijtage. Hoe meer u uw iPhone gebruikt, hoe sneller hij verslijt. Bij een gemiddeld gebruik van uw iPhone gaat een accu zo’n 2 / 3 jaar mee en daarna loopt de capaciteit zienderogen achteruit. En kunt u uw iPhone zo’n beetje om de paar uur aan de lader leggen.

3. Hoe houdt u uw iPhone accu langer gezond?

 1. Warmtebronnen zijn niet goed voor de lithium ion accu. Ze zijn gevoelig voor hoge temperaturen. Leg uw iPhone dus niet om op te laden naast zo’n warmtebron. Leg je iPhone ten eerste niet in de buurt van warmtebronnen.
 2. Zorg dat uw accu nooit helemaal leegloopt. Ondanks de beveiliging hiervoor op uw iPhone, weten we uit ervaring dat dit niet goed is voor uw accu.
 3. Wilt u voorkomen dat u de hele dag uw iPhone aan de oplader moet leggen, en dat u dan toch nog het risico loopt halverwege het gesprek weg te vallen, kom dan naar onze zaak voor een nieuwe originele accu. Dit is een simpele, snelle en zeer goed te betalen iPhone reparatie, waar u veel plezier en gemak van kunt hebben.

4. iPhone behuizing reparatie

In de tijd van de iPhone 3GS was de achterkant van de iPhone nog stevig en vaak bestand tegen val- en stootpartijen. Bij de latere modellen is dit echter niet meer het geval, en raakt bij een ongeluk de behuizing van uw iPhone beschadigd. Vaak gaat dit gepaard met ook een scheur of barst in het scherm.

Vaak kunt u met een gescheurde behuizing rustig verder gaan, behalve dat u ervoor moet waken dat er geen vocht binnensijpelt! Maar een kapotte behuizing is natuurlijk geen fraaie uitstraling van uw iPhone.

Bij ons kunt u de behuizing van uw iPhone eenvoudig laten vervangen! Vraag aan onze monteur hoe en welk onderdeel er van uw iPhone vervangen dient te worden. Zijn de onkosten te hoog voor u, dan is er ook nog de mogelijkheid om een ‘refurbished’ exemplaar te kopen. U ruilt dan uw defecte iPhone in. Dat is uiteraard veel voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe iPhone!

5.  iPhone camera reparatie

De iPhone staat erom bekend dat er met dit apparaat ontzettend mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Het is een topcamera!

Maar door een valpartij, slijtage, kan de camera ook kapotgaan. U merkt dit omdat opeens de lens niet meer opent, of dat u geen duidelijke, scherpe foto’s meer kan nemen.

Voor het disfunctioneren van uw camera zijn er meerderen oorzaken mogelijk. Daarom is ons advies eerst de volgende stappen te ondernemen:

 1. Check uw glasplaat of die schoon is of niet vol krassen en barstjes zit. Mocht dit wel zo zijn dan raden wij u aan de gehele achterkant te vervangen.
 2. Het kan ook een softwarematig probleem zijn. In eerste instantie kunt u uw iPhone resetten. Is er geen verbetering dan kunnen ook wij deze check voor u doen.
 3. Uw iPhone opnieuw instellen is ook een mogelijkheid, maar vergeet dan niet een back up te maken via i-Tunes.
 4. Of de flitser nog werkt, kunt u controleren door de app van de zaklamp te openen. Werkt deze zaklamp niet, dan zal ook de flitser niet werken.

Een cameravervangingsreparatie is niet zo duur. Het is een simpele iPhone reparatie, waarop u kunt wachten, gewoon in onze repairshop. Een camera vervanging is uw iPhone meer dan waard.

6. iPhone ear speaker reparatie

Op de iPhone zitten meerdere speakers, o.a ook een ear speaker.

Deze earspeaker is gevoelig voor stoten of vallen. U merkt dat uw ear speaker defect is, als u na een valpartij van uw iPhone gekraak hoort in plaats van een helder stemgeluid.

Zet u uw iPhone echter op speakerfunctie, en hoort u dan wel duidelijk geluid via de speakers onderaan uw iPhone, dan weet u zeker dat het defect in de ear speaker zit.

Een ear speaker vervanging is een simpele, snelle en betaalbare iPhone reparatie in onze zaak.

7. iPhone homeknop reparatie

De homeknop is de knop op uw iPhone welke het meeste gebruikt wordt. Het is dus ook niet zo gek dat bij langdurig gebruik dit een onderdeel is van uw iPhone, welke ook het snelste kapot gaat.

Maar het is super frustrerend als uw homeknop het begeeft. Uw iPhone werkt op dat ogenblik niet meer naar behoren.

Het is niet altijd meteen duidelijk waarom de homeknop niet meer werkt, het kan nl een software probleem zijn of een hardware probleem.

Software kan door ons ge-updated worden.

Als de knop fysiek niet werkt, is waarschijnlijk de verbindingskabel defect of versleten.  Deze home-knop reparatie is betaalbaar, eenvoudig en snel te verhelpen. U kunt in onze zaak hierop wachten.

8. iPhone lichtsensor reparatie

Uw iPhone is een zeer vernuftig apparaat. Wist u dat uw iPhone het verschil voelt / ziet tussen een vinger en een oor? Hiervoor gebruikt uw iPhone een lichtsensor. Zodra er een object te dicht bij de iPhone komt wanneer u aan het bellen bent, dan wordt het scherm geblokkeerd en donker.

Erg handig, maar de lichtsensor kan door een valpartij of door slijtage defect raken. Daardoor raken allerlei functies in de war. Uw microfoon gaat opeens naar een sterker volume, of valt helemaal weg, terwijl u net een gesprek aan het voeren was. En het is niet te voorspellen wanneer dit gebeurt.

Controleert u eerst eens of de sensor echt kapot is. Start uw iPhone op iPhone door de home knop en de aan uit schakelaar samen ingedrukt te houden totdat het Apple logo verschijnt.

Gebeurt er echter niets, maak dan eerst uw glas goed schoon en probeer het nog een keer. Als dit allemaal nog geen resultaat geeft, dan is uw ‘proximity sensor’ waarschijnlijk defect.

Deze proximity sensor regelt meerdere functies op uw iPhone:

 1. De schermhelderheid
 2. Schakelt het beeld uit terwijl u belt
 3. De aan uit functie
 4. Het filteren van het achtergrondgeluid

U zult ondervinden dat, ingeval van een defect aan de proximity sensor, het gebruik van uw iPhone een stuk minder aangenaam is. En dat terwijl de vervanging van de proximity sensor heel goed betaalbaar is. Kom naar onze repairshop, en binnen een half uur staat u weer buiten met een goed werkende proximity sensor

9. iPhone luidspreker reparatie

De luidspreker van uw iPhone kunt u eigenlijk niet missen. Wat is uw iPhone u nog waard als u geen muziek of filmpjes meer kunt afspelen. Dan is het leuke aan uw iPhone er ook snel af!

En wat denkt u als u uw iPhone niet meer over hoort gaan?  Dan zult u toch veel missen in uw communicatie!

Als uw luidspreker defect is, kunt u ook de speaker functie niet meer gebruiken. Soms is er slechts een van de twee speakers kapot. Dan merkt u dat het totale geluid uit uw iPhone een stuk zachter is.

Uiteraard kunt u wel een externe speaker aansluiten via uw hoofdtelefoonuitgang of via uw oplaadpunt. Dat is even een spoedoplossing, maar niet een oplossing voor langere tijd.

Gelukkig is het repareren van de speaker een snelle, simpele en betaalbare reparatie. Komt u naar onze zaak. U kunt op deze speaker reparatie wachten! Wij hebben de benodigde materialen op voorraad.

10. iPhone mute knop reparatie

Uw mute knop is verbonden met de flexikabel. Deze kabel regelt het geluid via de mute knop, de volumetoetsen en de hoofdtelefooningang.

Als de mute knop niet werkt, kunt u uw geluid niet uitzetten, of juist weer aanzetten. Heel vervelend als u gesprekken mist, omdat uw telefoon nog op ‘stil’ staat, en u uw iPhone niet meer op ‘geluid’ kan zetten. Of dat u de hele tijd gestoord wordt door uw iPhone, terwijl u hem eigenlijk op ‘stil’ had willen zetten.

Soms kan de mute knop zomaar afbreken. Intern werkt de knop nog wel, maar u kunt hem niet meer verzetten. De mute knop is vaak alleen aan de buitenkant kapot.

Maar meestal ligt het aan uw flexikabel. Deze kabel is gemakkelijk te vervangen. Dit is een simpele, snelle en betaalbare iPhone reparatie. Komt u hiervoor naar onze zaak. U kunt op deze iPhone reparatie wachten.

11. iPhone scherm reparatie

Uw iPhone scherm kan door een ongelukje zoals een val- of stootpartij snel barsten, of soms wel totaal breken. Na zo’n breuk kan ook het touchscreen defect geraakt zijn, maar dat is niet altijd het geval. Soms blijft het touchscherm gewoon werken! Maar uw iPhone ziet er lelijk uit met zo’n gebarsten of gescheurd scherm.

Maar soms reageert ook het touchscreen niet goed meer. Een touchscreenvervanging is een relatief eenvoudige reparatie.

Afhankelijk van de schade door de valpartij wordt of het aanraakschermdeel of het LCD paneel vervangen. De kosten hiervoor zijn divers, veelal wordt het aanraakschermdeel (touchscreen) en het LCD paneel vervangen. Dit is namelijk een vaste unit. Vraag aan onze monteur hoe en welk onderdeel er van uw iPhone vervangen dient te worden.

U kunt dit bij ons in de repairshop laten doen.

Zijn de onkosten te hoog voor u, dan is er ook nog de mogelijkheid om een ‘refurbished’ exemplaar te kopen. U ruilt dan uw defecte iPhone in. Dat is uiteraard veel voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe iPhone!

12. iPhone trilfunctie reparatie

Wat is het toch fijn dat iedere iPhone een ingebouwde trilmodule heeft. Zo kunt u uw iPhone overal mee naar toe nemen, en niemand heeft last van het geluid van uw iPhone als u gebeld wordt. Zelf voelt u uw iPhone trillen en weet dat er naar u gebeld wordt.

Echter de trilfunctie kan door een val- of stootpartij defect raken.

De trilfunctie kan te hard worden, te zacht of zelfs helemaal verdwijnen.

Daardoor zult u veel gesprekken en oproepen missen. Jammer, want daar heeft u uw iPhone nu net voor.

Gelukkig kunt u de trilmodule in onze zaak makkelijk laten vervangen. Deze vervangingsreparatie is een simpele, maar vooral ook betaalbare iPhone reparatie. De onkosten voor deze iPhone reparatie zijn zeker de moeite waard als u dit vergelijkt met het ongemak wat u heeft als u de trilmodule mist.

13. iPhone volumeknop reparatie

De volumeknop op een iPhone is een ondergewaardeerde knop. Want wist u dat de volumetoets een geheugen heeft? U luistert b.v. naar een bepaald muziekje op een bepaald volume, en de volgende keer als u weer naar een muziekje luistert gaat uw iPhone op datzelfde volume verder.

Maar ook de volumeknop van uw iPhone kan defect raken! En dat heeft duidelijke consequenties. Nu kunt u niets meer met het geluid regelen als u aan het bellen, internetten of muziek luisteren wilt. En de ene keer wilt u toch een harder geluid dan de andere keer?

Het probleem bij de volumeknop komt meestal vanuit de flexikabel, en niet vanuit de volumetoetsen zelf. Deze flexikabel regelt de muteknop, de volumetoetsen en de hoofdtelefoonaansluiting.

Deze flexikabel vervangings- reparatie is een simpele, snelle en betaalbare iPhone reparatie. U kunt op deze reparatie in onze zaak wachten.

14. iPhones met waterschade

Het overkomt iedere iPhone gebruiker wel eens, een iPhone die in een toilet, of een zwembad valt, of er wordt een drankje over uw iPhone gestoten!

Wat moet u in zo’n geval meteen doen?

 1. Schakel uw iPhone meteen uit!
 2. Leg uw iPhone nooit aan de oplader, gevaar voor kortsluiting!

Door binnensluipend vocht, kan uw iPhone aangetast worden. Door corrosie (roestvorming) worden langzaamaan interne onderdelen in uw iPhone aangetast. Dat kunt u echter helaas niet aan de buitenkant zien.

 1. Test uw iPhone met de vocht- en waterindicatoren. Deze worden n.l. rood als ze met water in aanraking gekomen zijn. De indicatoren vindt u bij de simkaart-opening. Haalt u uw simkaart er eerst uit en kijk met een verlicht vergrootglas in de opening. Zie ook de website van Apple om de exacte locatie van deze indicator van alle iPhones te zien.
 2. Verwijder losse materialen, zoals hoesje en screenprotector
 3. Droog uw iPhone goed af, maar leg hem niet in de zon of op de verwarming.
 4. Kom zo snel mogelijk naar onze zaak. Daar wordt uw iPhone onderzocht door professionele monteurs. Uw iPhone krijgt zo nodig een professionele waterschade behandeling.

Zijn de onkosten te hoog voor u, dan is er ook nog de mogelijkheid om een ‘refurbished’ exemplaar te kopen. U ruilt dan uw defecte iPhone in. Dat is uiteraard veel voordeliger dan de aanschaf van een nieuwe iPhone!

15. iPhone wifi antenne reparatie

Heeft u pech en heeft u uw iPhone laten vallen, dan kijkt u natuurlijk eerst of het scherm niet gebroken is. Maar wist u dat door zo’n val- of stootpartij ook uw wifi antenne defect kan raken? Het gebeurt niet zo heel vaak, maar met een beetje pech kan dit u overkomen.

Vaak heeft u het defect aan uw wifi antenne niet meteen in de gaten. Het kan zo zijn dat er op de plaats van de valpartij namelijk helemaal geen wifi was, maar 4G. Pas later, thuis of op uw werk, merkt u dat u geen ‘vol’ bereik meer heeft, en juist bij iemand anders wel.

Ook kan het zo zijn dat u net op een plaats was waar de inetrnetsnelheid heel laag was, of wisselend.

Ons advies is dan ook om eerst uw antenne te testen. De snelheid die een iPhone zeker moet kunnen halen op een goed draadloos netwerk varieert van 4 tot 20 Mbps. Heeft u minder dan dit  en heeft uw vriend / collega een veel hogere snelheid, dan is waarschijnlijk uw wifi antenne defect.

Kom naar onze zaak voor een wifi antenne reparatie. Deze reparatie is relatief simpel!

 

SMARTPHONE REPAIR

 • Ready while you wait
 • Highest quality parts
 • No research costs *
 • 12 months warranty
 • Large stock
 • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.