1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

iPad reparatie

U heeft een iPad in uw bezit en u bent er erg trots en zuinig op. Toch zit een ongeluk soms in een klein hoekje. Ook uw iPad kan defect raken. Meestal is dit een scheur of een barst in het glas van de iPad. En dat is vervelend, want u kunt er niet meer zo goed op kijken en op werken. Maar het is niet alleen vervelend, het kan ook schadelijk zijn voor het functioneren van de iPad. Want door de barst of de scheur in de iPad kan er vocht in het apparaat komen. Dit vocht veroorzaakt veel meer interne schade aan uw iPad dan u op het eerste gezicht denkt. Zo langzaamaan gaan er verschillende functies uitvallen, bv het geluid of de batterij. Op die manier gaat het functioneren van uw iPad achteruit. Dus het is zaak om uw iPad snel te laten repareren bij een zaak waar men weet dat in deze moderne tijd klanten hun apparatuur niet voor lange tijd willen missen, zij willen digitaal bereikbaar blijven!

iPad reparatie: bij New Phone Repair in korte tijd door deskundige monteurs

Wij kunnen de meeste problemen aan uw iPad snel en vakkundig repareren. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het repareren van iPads. Ook van de laatst uitgekomen nieuwe iPads. Dat komt omdat zij regelmatig op bijscholing gaan, zij moeten immers op de hoogte blijven van de reparatie van de laatst uitgekomen iPads. Onze monteurs bekijken uw iPad zorgvuldig en testen het functioneren van de iPad. Zij bespreken met u de defecten van uw iPad, van geluidsproblemen tot traag opladen, van langzame software tot het vervangen van het glas. Zij stellen een duidelijke diagnose en bespreken met u de onkosten van het repareren van de iPad. Aan u de keuze of u uw iPad wilt laten repareren of toch weer mee terug naar huis neemt.

New Phone Repair; geen verloren tijd tijdens het repareren van uw iPad

U kunt bij New Phone Repair van maandag tot en met zaterdag langskomen voor het repareren van uw iPad. Onze monteurs helpen u direct, meestal hoeft u maar een uurtje of anderhalf te wachten op het repareren van uw iPad, want wij hebben alle originele onderdelen op voorraad. U kunt in de tussentijd een kop koffiedrinken en in onze shop naar de nieuwste accessoires kijken. Mocht u uw werkzaamheden willen voortzetten op andere apparatuur, dan stellen wij in onze zaken gratis wifi ter beschikking.

De meest voorkomende reparaties

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.