1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging
iMac A1312 27 inch

iMac A1312 27 inch

Reparatie
iMac A1418 Retina 21,5 inch

iMac A1418 Retina 21,5 inch

Reparatie
iMac A1419 Retina 27 inch

iMac A1419 Retina 27 inch

Reparatie
iMac A1224 20 inch

iMac A1224 20 inch

Reparatie
iMac A1225 Retina 24 inch

iMac A1225 Retina 24 inch

Reparatie
iMac A1311 21,5 inch

iMac A1311 21,5 inch

Reparatie

Welkom bij New Phone Repairs: voor uw defecte iMac

Zo makkelijk, zo mooi, zo meeslepend. Dat is de basis van elke iMac. In de nieuwe iMac zit meer indrukwekkende technologie dan voorheen, met compleet nieuwe processors, geavanceerde graphics, innovatieve opslagmogelijkheden en snellere poorten. En alles komt tot leven op het meest heldere en kleurrijke Retina-display op een iMac. Dus werken op een iMac blijft een schitterend idee. Maar dan moeten er geen mankementen aan uw iMac komen! Dan zit u in de problemen! En zult u op zoek moeten gaan naar gespecialiseerde technici.

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf, waar uw iMac-reparatie in goede handen is dan bent u bij New Phone Repairs aan het goede adres. Wij herstellen alle soorten Mac’s, zoals de Macbook, de iMac, maar ook alle soorten en modellen tablets, laptops of PC’s. Wij zijn een gespecialiseerde repairzaak, en hebben een jarenlange ervaring in het opheffen van allerlei problemen, van softwaredefecten tot wifiproblemen, van gescheurde schermen tot defecte opladers. En van alles wat nog meer fout kan gaan bij een iMac. Wij vervangen beschadigde onderdelen door nieuwe originele iMac onderdelen en maken uw iMac in een wip weer virusvrij

Wij garanderen ieder reparatie voor 100%, u hoeft totaal geen angst te hebben voor beschadigingen of persoonlijk/ zakelijk gegevensverlies.

iMac reparaties: 100% originele onderdelen

Voor iedere iMac reparatie of iMac herstelling maken wij gebruik van originele onderdelen, van het merk van uw device. Deze originele onderdelen hebben wij in voorraad liggen, dus gaat er geen tijd verloren met extra bestellingen etc. Wij beseffen heel goed dat u in deze digitale tijd uw iMac een onmisbaar gebruiksonderwerp is geworden.

Daarnaast gebruiken wij voor alle iMac reparaties het meest moderne geavanceerde gereedschap. Wij werken uw reparatie snel en zorgvuldig af en houden u op de hoogte van het reparatieproces. Indien nodig, want op veel reparaties kunt u gewoon in de zaak wachten. Onze zaken, New Phone Repairs in Antwerpen, Gentbrugge en Schoten, zijn 6 dagen per week geopend, u kunt zonder afspraak langskomen. Maar natuurlijk kunt u ook altijd even bellen of mailen voor nadere informatie.

iMac repairs; reparaties met 6 maanden garantie

Omdat onze reparateurs up to date bijgeschoold zijn en wij gebruik maken van geavanceerd gereedschap en originele materialen, geven wij u op iedere iMac reparatie 6 maanden garantie. Uw rekening is uw garantiebewijs. Twijfelt u of u uw device nog wilt laten repareren, of het de moeite nog waard is, dan onderzoeken wij uw apparaat en adviseren wij u neutraal. U heeft in iedere reparatie altijd het laatste woord. Bij New Phone Repairs is de klant nog altijd koning en heeft hij / zij  het laatste woord. Komt u naar een van onze zaken en wilt u alleen informatie over de reparatie en de prijs die daaraan hangt, dan staan wij u graag te woord en informeren u gratis. No cure, no pay bij New Phone Repairs!

 

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)