1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Welkom bij New Phone Repairs: voor uw defecte iMac

Zo makkelijk, zo mooi, zo meeslepend. Dat is de basis van elke iMac. In de nieuwe iMac zit meer indrukwekkende technologie dan voorheen, met compleet nieuwe processors, geavanceerde graphics, innovatieve opslagmogelijkheden en snellere poorten. En alles komt tot leven op het meest heldere en kleurrijke Retina-display op een iMac. Dus werken op een iMac blijft een schitterend idee. Maar dan moeten er geen mankementen aan uw iMac komen! Dan zit u in de problemen! En zult u op zoek moeten gaan naar gespecialiseerde technici.

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf, waar uw iMac-reparatie in goede handen is dan bent u bij New Phone Repairs aan het goede adres. Wij herstellen alle soorten Mac’s, zoals de Macbook, de iMac, maar ook alle soorten en modellen tablets, laptops of PC’s. Wij zijn een gespecialiseerde repairzaak, en hebben een jarenlange ervaring in het opheffen van allerlei problemen, van softwaredefecten tot wifiproblemen, van gescheurde schermen tot defecte opladers. En van alles wat nog meer fout kan gaan bij een iMac. Wij vervangen beschadigde onderdelen door nieuwe originele iMac onderdelen en maken uw iMac in een wip weer virusvrij

Wij garanderen ieder reparatie voor 100%, u hoeft totaal geen angst te hebben voor beschadigingen of persoonlijk/ zakelijk gegevensverlies.

iMac reparaties: 100% originele onderdelen

Voor iedere iMac reparatie of iMac herstelling maken wij gebruik van originele onderdelen, van het merk van uw device. Deze originele onderdelen hebben wij in voorraad liggen, dus gaat er geen tijd verloren met extra bestellingen etc. Wij beseffen heel goed dat u in deze digitale tijd uw iMac een onmisbaar gebruiksonderwerp is geworden.

Daarnaast gebruiken wij voor alle iMac reparaties het meest moderne geavanceerde gereedschap. Wij werken uw reparatie snel en zorgvuldig af en houden u op de hoogte van het reparatieproces. Indien nodig, want op veel reparaties kunt u gewoon in de zaak wachten. Onze zaken, New Phone Repairs in Antwerpen, Gentbrugge en Schoten, zijn 6 dagen per week geopend, u kunt zonder afspraak langskomen. Maar natuurlijk kunt u ook altijd even bellen of mailen voor nadere informatie.

iMac repairs; reparaties met 6 maanden garantie

Omdat onze reparateurs up to date bijgeschoold zijn en wij gebruik maken van geavanceerd gereedschap en originele materialen, geven wij u op iedere iMac reparatie 6 maanden garantie. Uw rekening is uw garantiebewijs. Twijfelt u of u uw device nog wilt laten repareren, of het de moeite nog waard is, dan onderzoeken wij uw apparaat en adviseren wij u neutraal. U heeft in iedere reparatie altijd het laatste woord. Bij New Phone Repairs is de klant nog altijd koning en heeft hij / zij  het laatste woord. Komt u naar een van onze zaken en wilt u alleen informatie over de reparatie en de prijs die daaraan hangt, dan staan wij u graag te woord en informeren u gratis. No cure, no pay bij New Phone Repairs!

iMac reparatie Gent

U bent heel tevreden over uw iMac, maar ook u kan het gebeuren! Uw iMac start opeens niet meer op, uw iMac is traag, uw glasplaat is beschadigd.

New Phone Repairs te Gent is de repairzaak waar u nu terecht kunt voor een deskundige diagnose. En daarna voor een eventuele snelle, betaalbare, maar professionele iMac reparatie Gent.

Een iMac reparatie Gent, met uitstekende service en garantie. Wij repareren alle typen iMac’s tegen scherp concurrerende tarieven. Bij onze zaak in Gent hoeft u nooit lang op een iMac reparatie te wachten, omdat wij de meeste onderdelen voor een iMac reeds op voorraad hebben liggen.

Meest voorkomende iMac reparaties

 • Scherm is gebroken of stuk gegaan
 • Het LCD scherm geeft strepen
 • Harde schijf gecrasht
 • iMac is langzaam
 • iMac moet opnieuw geïnstalleerd worden

New Phone Repairs Gent is gespecialiseerd in alle iMac reparaties. Wij repareren en herstellen iedere iMac. Uw iMac is dan ook bij ons in goede en professionele handen. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf online maken of door even contact met ons op te nemen.

Uitsluitend originele onderdelen voor uw iMac reparatie Gent

Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie van uw iMac. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen tijdens de iMac reparatie Gent. Daarom kunnen wij u kwaliteit garanderen en u maar liefst 1 jaar garantie geven op de iMac reparatie.       Onze zaken bestaan al sinds 2009, dus wij kunnen wel zeggen, dat wij al jarenlange ervaring hebben in iMac reparaties.

New Phone Repairs levert vakkundige iMac reparaties af

Onze monteurs zijn erin getraind iMac reparaties snel en vakkundig af te leveren. Zij zijn ervaren technici, en hebben al talloze iMac reparaties uitgevoerd. Zij kijken niet op van een beschadigd scherm, softwareproblemen of internettroubles. Zij proberen de meeste iMac reparaties met spoed uit te voeren. En dat lukt ook de meeste keren, want de vervangende onderdelen, die nodig zijn voor een iMac reparatie liggen in het magazijn in Gent klaar. Van alle modellen iMac.

Omdat onze monteurs regelmatig bijgeschoold worden in de nieuwste technieken van iMac reparaties en ook geleerd hebben met het modernste gereedschap om te gaan, weten zij echt alles van iMac reparaties. Zij testen uw defecte iMac, leggen u uit wat zij aan het probleem gaan doen, en geven u een prijsopgave voor de komende iMac reparatie Gent. Aan u de keus of u met dit aanbod in zee gaat. De klant is koning bij New Phone Repairs. New Phone Repairs staat voor transparantie.

U kunt in onze repairshop in Gent 6 dagen per week terecht. U mag bellen tevoren voor informatie omtrent een iMac reparatie Gent, maar u kunt ook onverwachts met uw defecte iMac langs onze zaak in Gent komen. Wij helpen u zo mogelijk ter plaatse.

iMac reparatie Antwerpen

Een iMac is voor veel gebruikers, en waarschijnlijk ook voor u, een erg belangrijk apparaat. Er kan van alles op gedaan worden: werken, films kijken, spelletjes spelen, te veel om op te noemen. Als er dan een probleem met de iMac is, dan kunt u akelig gestrest raken.

Maar geen paniek, u gaat gewoon met uw defecte iMac naar New Phone Repairs Antwerpen voor een snelle iMac reparatie Antwerpen.

Onze repairshop, New Phone Repairs Antwerpen, bestaat al sinds 2009. Wij kunnen dus met recht stellen dat wij al jarenlange ervaring hebben in het deskundig repareren van allerlei soort devices, ook in iMac reparaties. iMac reparaties Antwerpen, die niet alleen deskundig en snel worden uitgevoerd, maar die ook nog betaalbaar zijn! Onze naam staat in Antwerpen goed bekend in deze branche, en dat willen wij ook graag zo houden.

Bij New Phone Repairs Antwerpen is vaak een betaalbare oplossing mogelijk. De ervaren iMacspecialisten van deze repairshop willen u daar graag bij helpen! Vaak kan uw iMac namelijk nog gewoon hersteld worden en kan hij daarna weer jaren mee.

iMac reparatie Antwerpen: deskundigheid op de eerste plaats

Uw iMac is een super device, uitgerust met uitgekiende technologie. Maar zelfs geweldige apparaten kunnen opeens niet meer goed functioneren of – erger nog – helemaal defect raken. Gevolg: u heeft geen toegang meer tot uw foto’s, belangrijke tekstbestanden en ook niet meer bij uw inloggegevens. Supervervelend! Maar een troost: U kunt ook bij ons 6 dagen per week terecht voor een iMac reparatie Antwerpen.

Als u met uw iMac naar ons komt, beginnen we eerst met een complete diagnose. Zo komt u zo min mogelijk voor verrassingen te staan.

Wat het defect aan uw iMac ook is, de ervaren iMacspecialisten van New Phone Repairs weten het altijd op te lossen, zij gaan voor 100% voor een perfecte iMac reparatie Antwerpen.

Enkele iMac reparaties die regelmatig uitgevoerd worden:

 • Vervangen van de harde schijf van een iMac;
 • Reparatie van het scherm van een iMac;
 • Herstellen van de externe aansluitingen van een iMac.

Maar wij doen natuurlijk ook andere dingen. Wilt bijvoorbeeld de harde schijf van uw iMac geüpgraded hebben naar bijvoorbeeld een SSD? Wilt u het werkgeheugen van uw iMac uitgebreid hebben. Kortom: voor alle mogelijke iMac reparaties en upgrades kunt u bij ons terecht.

Betaalbare prijzen voor een iMac reparatie in Antwerpen

Iedere aangeboden iMac onderzoeken wij grondig op defecten die het normale gebruik van de iMac tegenhouden. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken van het repareren, zij weten na zo’n grondig iMaconderzoek precies wat er aan uw iMac mankeert. Daardoor kunnen zij u een nauwkeurige prijsopgave doen voor de iMac reparatie.

Wij staan voor transparantie en houden net als u niet van onverwachte verrassingen achteraf.

6 dagen per week geopend voor een snelle iMac reparatie Antwerpen

U bent in onze zaak Antwerpen van maandag tot en met zaterdag welkom voor uw iMac reparatie. Wij helpen u meteen, in veel gevallen kunt u gewoon op uw iMac reparatie wachten. Want de benodigde onderdelen voor de iMac reparatie liggen in ons magazijn klaar. De parkeergelegenheid bij onze zaak in Antwerpen is prima. U kunt makkelijk voor de deur parkeren en blijven wachten op uw iMac reparatie, zonder dat dit u parkeerkosten kost.

 

SMARTPHONE REPAIR

 • Ready while you wait
 • Highest quality parts
 • No research costs *
 • 12 months warranty
 • Large stock
 • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.