1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Meer informatie over deze dienst

iPhone XS reparatie

Heeft u uw iPhone-xs uit uw tas laten vallen, en is uw touchscreen verbrijzeld? Misschien zelfs wel in honderden stukjes? Dat is gevaarlijk, al die glassplinters, maar ook een groot risico op vochtschade, door zo’n valpartij. Het vervangen van het glas op uw iPhone-xs is een snelle eenvoudige iPhone-xs reparatie. Zo’n iPhone-xs reparatie duurt maar een half uur en u kunt op zo’n iPhone-xs reparatie gewoon in de wachtkamer van New Phone Repair wachten. Want als u een iPhone-xs reparatie wilt laten uitvoeren, dan is New Phone Repair een heel aantrekkelijk adres. Snel en betaalbaar zijn de iPhone-xs reparaties daar.

iPhone XS reparatie; alleen door gecertificeerde monteurs!

Bij New Phone Reparatie werken alleen gediplomeerde reparateurs, die gecertificeerd zijn voor iPhone-xs reparaties. Zij worden daar ook regelmatig bijgeschoold in de techniek van de iPhone reparatie, er komen immers steeds nieuwe merken en modellen iPhone uit! De schermen worden b.v., steeds groter, zullen misschien eerder barsten of scheuren. Het merendeel van alle iPhone-xs reparaties zijn schermvervangingen, want het scherm van een iPhone-xs is en blijft een breekbaar onderdeel van een iPhone-xs. Toch is dit een van de snelste iPhone-xs reparaties die men bij New Phone Repair uitvoert. Meestal is een totale vervanging van het oude scherm door een origineel nieuw scherm de beste oplossing, dan heeft u weer een gloednieuw iPhone-xs scherm. De tijd van zo’n iPhone-xs reparatie  is slechts een klein halfuurtje. U kunt gewoon op deze iPhone-xs reparatie wachten.

iPhone XS reparatie; altijd met originele onderdelen

De onderdelen voor een iPhone-xs reparatie liggen bij de repairshopshop van New Phone Reparatie op voorraad. Dat scheelt in tijd, want het nieuwe onderdeel hoeft bij een iPhone-xs reparatie niet eerst besteld te worden, de monteur kan meteen met uw iPhone-xs reparatie aan de slag. Uiteraard wordt er eerst met u overlegd of u akkoord gaat met de iPhone-xs reparatie onkosten. De klant is bij New Phone Repair de koning, en heeft altijd het laatste woord of de iPhone-xs reparatie nu wel / niet plaats gaat vinden.

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.