1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Meer informatie over deze dienst

iPhone XR reparatie

Het kan u ook overkomen, zoals honderden mensen voor u. U heeft uw iPhone xr laten vallen, gestoten, er is koffie of bier overgegaan, of misschien zelfs wel in het wasmachine mee gewassen. Onze monteurs horen dagelijks dit soort verhalen. Maar nu bent u onbereikbaar geworden voor uw vrienden en zaken, en dat kan toch niet de bedoeling zijn in deze moderne tijd. In eerste instantie denkt u, een nieuwe iPhone xr, maar dat is altijd een kostbare geschiedenis. Het is in de meeste gevallen veel voordeliger om langs een van onze zaken te komen met uw defecte iPhone xr en een diagnose te laten maken van de mankementen. U zult opkijken van onze scherp concurrerende prijzen van onze iPhone xr reparaties. New Phone Repair heeft al jarenlang hier een goede naam in.

Uw iPhone XR reparatie; alleen door gecertificeerde monteurs

Wij werken alleen met gekwalificeerde monteurs, zij hebben goede opleidingen genoten en volgen regelmatig bijscholing in nieuwe reparatietechnieken. Er komen immers steeds modernere smartphones uit, en ook die laten het af en toe afweten. Wij werken met de meest moderne gereedschappen. Als u met uw defecte iPhone xr langs een van onze zaken komt, zijn onze monteurs in staat meteen een grondige diagnose van de mankementen te maken. Zij bespreken met u wat het gaat kosten om de reparatie uit te voeren en ook hoeveel tijd daarmee gepaard gaat. In de meeste gevallen kunt u gewoon in onze zaak blijven wachten, en er een kop koffie of thee gebruiken. Heeft u uw laptop o.i.a. bij u, dan kunt u uw bezigheden voortzetten door gebruik te maken van onze gratis wifi. Zo kunnen uw zaken gewoon doorgaan, en blijft u bereikbaar, ondanks uw defecte iPhone xr. Onze dienstverlening staat al jarenlang goed bekend in de iPhone xr reparatie branche.

Uw iPhone XR reparatie; klaar terwijl u wacht

U kunt voor uw iPhone xr reparatie 6 dagen per week langskomen in een van onze zaken, waar u altijd makkelijk kunt parkeren. Omdat wij voor elke iPhone xr de originele onderdelen in eigen voorraad hebben, zijn de meeste reparaties binnen het uur klaar. Voor het vervangen van een scherm of glas bent u nog minder tijd kwijt. Hiervoor hoeft u slechts een half uurtje uit te trekken. Komt u gewoon naar onze New Phone Repair zaak en u loopt weer lachend met een bellende iPhone xr de deur uit.

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.