1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Meer informatie over deze dienst

iPhone X reparatie

U heeft een van de modernste toestellen van de iPhone serie, de iPhone x, en u bent er supertrots en zuinig op. Maar ook bij u kan een ongeluk in een klein hoekje zitten! Uw nieuwe iPhone x is helaas op een harde ondergrond gevallen en kapot. Uw scherm kan gebarsten zijn, uw achterkant kan in duizend stukjes uit elkaar gevallen zijn, maar ook andere functies zoals geluid of microfoon zijn defect. Of u heeft met uw iPhone x op tafel koffie zitten drinken en helaas er een kop koffie over laten vallen, het kan iedereen eens een keer overkomen.

Dan is het raadzaam om snel naar onze reparatiezaak New Phone Repair te komen, om te laten onderzoeken welke onderdelen beschadigd zijn en welke niet. Met een beetje geluk is het slechts een simpel onderdeel zoals een nieuw scherm of achterkant, dat zijn namelijk de meest voorkomende simpele reparaties aan een iPhone x.

iPhone x reparatie: New Phone Repairs is het juiste adres hiervoor

Onze monteurs zijn prima op de hoogte  van iPhone x reparaties. Ook al is dit een van de nieuwste modellen, onze monteurs worden in de reparaties van nieuwe modellen iPhones constant bijgeschoold. Zij gebruiken voor de iPhone x reparatie ook het modernste gereedschap. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw iPhone x geen schade oploopt, en uw persoonlijke gegevens behouden blijven. Is het scherm van  uw iPhone x gebarsten, dan zetten onze monteurs er binnen 30 minuten een nieuw origineel scherm op, zo ook met een gebarsten achterkant. Op deze eenvoudige reparaties kunt u gewoon in onze wachtkamer wachten, onder het genot van een kop koffie of thee. Mocht er meer aan de hand zijn, dan onderzoekt een monteur uw iPhone x verder, en bespreekt met u de reparatie, de reparatietijd en de onkosten hiervan, om uw gloednieuwe iPhone x weer te laten functioneren, zoals u gewend was. Aan u altijd de keus of u uw iPhone x wilt laten repareren of hem weer mee naar huis neemt. De klant heeft het laatste woord bij New Phone Repair.

iPhone x reparatie: top reparaties!

De monteurs van New Phone Repair zijn trots op hun vak, zij zijn gecertificeerd, en dus deskundig. Op de site van New Phone Repair kunt u de beoordelingen over de reparaties van eerdere klanten lezen, de waardering van hen over iPhone x reparaties is hoog, en daar zijn wij zeker trots op. Deze goede beoordelingen willen wij graag houden. Daarom werken wij altijd met originele onderdelen uit eigen voorraad. Wij hanteren eerlijke scherpe prijzen, het is dus altijd meer dan de moeite waard om te informeren naar onze iPhone x reparaties. U kunt zonder afspraak altijd langs onze zaak komen, wij zijn 6 dagen per week geopend.

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.