1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Meer informatie over deze dienst

iPhone 7 reparatie

U heeft een prachtige moderne iPhone 7 en deze iPhone heeft tot nu toe prima gefunctioneerd. Nu beginnen er langzamerhand kleine gebreken aan te komen. Het volume valt af en toe weg, de batterij laadt langzaam op of is juist heel vaak leeg. Is uw iPhone 7 gevallen of ergens tegen aan gestoten? Dan kan het zijn dat er een scheur in het scherm is gekomen. Tot nu toe ergerde u zich alleen maar aan die scheur, omdat daardoor het scherm niet goed leesbaar meer was. Maar door die scheur kan er ook nattigheid in uw toestel sluipen. En die nattigheid zorgt ervoor dat er zo heel langzaam corrosie in uw iPhone 7 ontstaat. Daardoor kunnen meerdere functies van uw iPhone 7 gaan uitvallen. In zo’n geval is het de hoogste tijd naar een gespecialiseerde repairshop te gaan voor een iPhone 7 reparatie. Tijd dus om snel naar onze zaak, New Phone Repairs, te komen voor een betaalbare, snelle iPhone 7 reparatie, voordat uw toestel helemaal uitvalt

iPhone 7 reparatie: betaalbaar, deskundig en snel bij New Phone Repairs

New Phone Repairs heeft een zeer betrouwbare naam opgebouwd in de reparatiebranche van smartphones. Alle onze monteurs die de iPhone 7 reparaties uitvoeren, hebben wij goed opgeleid. Zij zijn allen gediplomeerd en gecertificeerd. Zij kennen de binnen- en buitenkant van alle modellen iPhones, van het oudere model tot en met de meest moderne. Onze technici zijn dan ook verplicht regelmatig op bijscholing te gaan. Zij gebruiken tijdens de iPhone 7 reparatie de meest moderne gereedschappen. En bij onze New Phone Repairs zaken liggen de originele materialen van uw iPhone 7 voorradig, zij hoeven dus niet eerst besteld te worden. Daarom kunt u met uw defecte iPhone altijd, zonder eerst een afspraak te maken, bij ons lang komen.  Onze monteurs openen iPhone, stellen een diagnose van de schade, en kunnen u precies vertellen welke onderdelen er beschadigd zijn en dus vervangen moeten worden. Ook vertellen ze u meteen de prijs van de iPhone 7 reparatie. Geen negatieve verrassingen achteraf! De meeste herstellingen zijn binnen 3 kwartier klaar, een simpele schermreparatie kost u zo’n 30 minuten. Terwijl de monteurs uw iPhone 7 herstellen, drinkt u een lekkere kop koffie of thee. Wilt u online blijven werken, dan kunt u gratis gebruik maken van onze wifi. Zo gaat er voor u geen kostbare tijd verloren.

iPhone 7 schermreparatie: zeer scherpe concurrerende tarieven

Wij hanteren scherp concurrerende tarieven. Een iPhone 7 herstellen kost u beduidend minder dan de aanschaf van een nieuw toestel. Mocht u niet zeker zijn of u wilt laten repareren of een ander toestel wilt aanschaffen, dan kunt u dit altijd met ons personeel bespreken. Zij adviseren u professioneel hierin. Omdat wij gebruik maken van originele iPhone 7 materialen tijdens onze reparaties en werken met geavanceerd gereedschap, geven wij op elke herstelling 6 maanden garantie. Kortom: New Phone Repairs, de zaak voor uw iPhone 7 reparatie!

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.