1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Meer informatie over deze dienst

iPhone 7 plus reparatie

U bent de trotse eigenaar van een iPhone 7 plus en u weet tot in de puntjes hoe u met dit toestel om moet gaan. U kent uw iPhone 7 plus door en door, en bent er buitengewoon content over. Toch merkt u dat uw iPhone 7 plus af en toe hapert. Het geluid wordt minder, het scherm valt af en toe uit. De accu laadt traag op of loopt te vlug leeg. U krijgt uw updates niet meer opgestart. Al deze vervelende zaken, en eventueel nog veel meer andere, kunnen weleens voorkomen bij een iPhone 7 plus. Eigenlijk natuurlijk bij iedere iPhone! U wilt graag deze iPhone 7 plus behouden, dus is het tijd voor een iPhone 7 plus reparatie. Onze zaken van New Phone Repairs, met shops in Antwerpen, Schoten  en Gent, zijn betrouwbare adressen voor een iPhone 7 plus reparatie. Bij ons zijn alleen maar gediplomeerde technici in dienst, die op tijd nascholingen volgen. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste reparatie technieken en het meest geavanceerde reparatiegereedschap. Zij zijn ervaren en gespecialiseerd in alle soorten iPhone 7 plus reparaties.

iPhone 7 plus reparatie: bij New Phone Repairs kunt u hierop wachten

U kunt bij de zaken van New Phone Repairs 6 dagen per week langskomen met uw niet functionerende iPhone 7 plus. Onze technici openen uw iPhone 7 plus  en onderzoeken of er onderdelen defect zijn. Omdat wij altijd de originele materialen van alle iPhones op voorraad hebben, ook van de iPhone 7 plus, kunt u op dit onderzoek in de zaak wachten. De monteur bespreekt met u wat de onkosten zullen zijn van de iPhone 7 plus reparatie. Gaat u akkoord, dan kunt u in de gezellige wachtkamer wachten op uw iPhone 7 plus reparatie. Doorsnee duren de iPhone 7 plus reparaties niet lang. Voor een eenvoudige schermvervanging of verwisseling van behuizing hoeft u maar een half uurtje uit te trekken. Voordat u met uw koffie klaar bent, werkt uw iPhone 7 plus weer perfect, en kunt u weer uw telefonische bezigheden voortzetten. Mocht u de prijs van de iPhone 7 plus reparatie te hoog vinden, dan heeft u altijd het laatste woord. Dan neemt u uw defecte iPhone 7 plus gewoon weer mee naar huis.

iPhone 7 plus reparatie: tegen een scherp concurrerend tarief

Wij hanteren scherp concurrerende tarieven m.b.t. iPhone 7 plus reparaties. Omdat wij werken met geavanceerde reparatietechnieken en originele onderdelen van de iPhone 7 plus geven wij u op het vervangende onderdeel 6 maanden garantie.

Wij heten u van harte welkom in een van onze New Phone Repairs zaken voor een iPhone 7 plus reparatie, snel en betaalbaar!

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.