1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Meer informatie over deze dienst

iPhone 6S Plus reparatie

Werkt uw iPhone 6S plus niet meer zoals vroeger, toen u hem pas aangeschaft had? Is uw iPhone misschien gevallen of gestoten? Dat kan iedereen gebeuren en het gebeurt vaker als u denkt! Onze technici horen deze slechte ervaringen dagelijks. Heel frustrerend en voor u misschien ook heel ondenkbaar dat u niet meer  te bereiken bent. In deze digitale eeuw is dit niet meer mogelijk! U kunt impulsief meteen een andere iPhone aanschaffen, maar in het algemeen is het financieel veel aantrekkelijker om te kijken of uw iPhone 6S plus nog gerepareerd kan worden. En dan zit u bij onze zaak, New Phone Repairs, meteen bij het juiste bedrijf. De technici van New Phone Repairs repareren uw iPhone 6S plus snel, goed en betaalbaar Wij hanteren scherpe reparatieprijzen. Kom langs bij een van onze zaken in Antwerpen, Schoten of Gent en geef uw defecte iPhone 6S plus aan onze monteurs. Zij onderzoeken uw iPhone 6S plus en stellen a la minute een deskundige diagnose over het defect, over de te vervangen onderdelen, over het herstel ervan, maar ook over de onkosten van de iPhone 6S plus reparatie. Uiteindelijk is het aan u wat er met uw iPhone 6S plus gaat gebeuren!

iPhone 6S plus reparatie; altijd betaalbaar bij New Phone Repairs

De doorsnee herstellingen van de iPhone 6 plus zijn: een nieuw scherm, een andere behuizing, een defecte knop of verkeerde verbinding. Dit soort defecten zijn snel hersteld, en op die reparaties kunt u dan ook gewoon wachten. Gezellig in de wachtkamer van een van onze repairshops, onder het genot van een kop koffie en gratis wifi. Heeft u dan een andere device bij u, dan kunt u uw zakelijke bezigheden rustig voortzetten en blijft u tijdens het repareren van uw iPhone 6S plus bereikbaar voor privé en zakelijke relaties. Voor een schermreparatie bent u een half uurtje kwijt, maar ook andere reparaties zijn doorsnee binnen 3 kwartier klaar. Een waterschadebehandeling neemt echter meer tijd in beslag, daarvoor zult u nog een keer terug moeten komen.

iPhone 6S plus reparatie; door gediplomeerde monteurs

Wij hebben alleen gediplomeerde technici in dienst. En deze technici worden regelmatig naar bijscholingen gestuurd, om up to date te blijven op het gebied van iPhone reparaties. Van alle modellen iPhone hebben wij 24/24 de originele onderdelen op voorraad, dus ook van het model iPhone 6S plus. U hoeft dus niet  te wachten op bestellingen daarvan. Omdat wij alleen werken met originele Applematerialen en geavanceerde reparatietechnieken hanteren, geven wij u op al onze iPhone 6S plus reparaties 6 maanden garantie. Kortom, bij New Phone Repairs, bent u bij een deskundig en betrouwbaar adres voor een iPhone 6S plus reparatie!

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.