1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Meer informatie over deze dienst

iPhone 6 reparatie

U heeft een iPhone 6, en daar mag u met recht trots op zijn, zo’n fantastische smartphone! Maar ook al bent u nog zo voorzichtig en zuinig mogelijk op uw iPhone 6, toch kan het ook u of uw gezin overkomen dat door een onverwachte beweging de iPhone 6 uit uw handen vliegt en vervolgens met een gebroken scherm, een gescheurde behuizing of een afgebroken knopje op de grond ligt. En dat is dan nog maar de buitenkant. Wat de gevolgen intern zijn van een forse valpartij is niet te zien aan de iPhone 6. Een iPhone 6 reparatie bij een gespecialiseerd bedrijf is dan de beste oplossing voor uw defecte iPhone 6. Maar dan wel bij een gecertificeerd bedrijf, u wilt toch niet dat uw gegevens kwijtraken of dat u uw foto’s niet meer terug kunt vinden. Zo’n bedrijf waar u naar op zoek bent, zijn wij, New Phone Repairs, met meerdere vestingen in Antwerpen, Schoten en Gent. En gecertificeerd in het uitvoeren van deskundige, maar ook betaalbare iPhone 6 reparaties.

iPhone 6 reparatie: binnen een half uur append de zaak weer uit

U heeft op internet naar een goed bekendstaande repairshop gezocht en bent bij New Phone Repairs uitgekomen. Dat is zeker geen toeval, want onze eerdere klanten waarderen onze iPhone herstellingen hoog. Zie hiervoor de geschreven reviews op onze websites. New Phone Repairs heeft alleen opgeleide monteurs in dienst, technici die gediplomeerd zijn en die regelmatig bijgeschoold worden. Op de smartphonemarkt wemelt het immers van allerlei nieuwe merken en modellen smartphones en onze monteurs worden zodanig opgeleid dat zij up to date blijven. Daarom staan zij ook nooit voor verrassingen als zij een iPhone 6 reparatie uitvoeren, zij kennen dit model iPhone van haver tot gort. Ieder onderdeel is voor hen bekend. Heeft u dus inderdaad pech met uw iPhone 6 en komt u in onze zaak voor een iPhone 6 reparatie, dan staan onze technici u deskundig te woord. Zij onderzoeken uw iPhone 6 op functioneren en vervangen indien nodig onderdelen. Zij voeren alle reparaties aan de iPhone 6 uit met gebruikmaking van originele Apple-onderdelen, geen namaak bij New Phone Repairs. Een iPhone 6 reparatie, waarin alleen losse onderdelen vervangen moeten worden, is een korte simpele, meestal goedkope reparatie. Doorsnee duren deze reparaties niet langer dan 30 minuten. Is er echter vochtschade, dan kan de herstelling meer tijd in beslag nemen.

iPhone 6 reparaties: van schermvervanging tot software update

New Phone Repairs is een vertrouwd adres in België. Ons bedrijf staat bekend als deskundig en betrouwbaar. Wij geven u ook op iedere iPhone 6 reparatie 6 maanden garantie. Zo zeker zijn wij ervan dat onze iPhone 6 reparaties perfect uitgevoerd worden. Dat is toch ook voor u een veilige gedachte.

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.