1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Meer informatie over deze dienst

iPhone 6 Plus reparatie

U heeft een van de modernste modellen van de iPhone serie, de iPhone 6 plus. Omdat u uw iPhone 6 plus dagelijks gebruikt, kent u uw iPhone 6 plus op uw duimpje. Maar helaas ook u kunt weleens pech hebben, onverwachte pech. U laat uw iPhone 6 plus uit uw zak of tas op de grond vallen en het lijkt er ernstig op dat uw iPhone 6 plus kapot is. Uw scherm is gebarsten of uw achterkant kan in honderden stukjes uit elkaar gevallen zijn, maar ook andere functies zoals geluid of microfoon kunnen door de valpartij beschadigd zijn geraakt. Het kan u zomaar overkomen dat u met uw iPhone 6 plus aan tafel een koffie of een biertje zit te drinken en er helaas een kop koffie over uw iPhone 6 plus valt. Maar een valpartij of iets dergelijks betekent niet altijd het einde van uw iPhone 6 plus! Het is echter wel raadzaam om snel naar een van onze repairshops te komen voor een eerste diagnose wat er met uw iPhone 6 plus aan de hand is. Welke onderdelen zijn beschadigd, welke functies zijn uitgevallen? Met een beetje geluk is het slechts een enkel onderdeel zoals een nieuw glas of een behuizing, dat zijn de meest voorkomende simpele reparaties aan een iPhone 6 plus. Maar het kan natuurlijk ook iets anders zijn. Maar wat het ook zal zijn, ga met uw dure iPhone 6 plus naar een gespecialiseerde reparatie shop, zoals b.v. New Phone Repairs. Bij ons loopt u geen enkel risico op het verliezen van persoonlijke gegevens zoals uw contacten en b.v. uw foto’s.

iPhone 6 plus reparatie: bij New Phone Repairs loopt u geen risico

Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid in de iPhone reparatie branche. Alleen monteurs met diploma zijn bij ons in dienst. Onze monteurs volgen ook regelmatig bijscholingen in de techniek van reparatie. Zo zijn zij uitstekend op de hoogte van de nieuwste modellen iPhone en de reparaties hiervan. Zij gebruiken voor de iPhone 6 plus reparatie ook het modernste gereedschap. Hierdoor bent u er 100% verzekerd van dat uw iPhone 6 plus geen schade oploopt.

Is het glas van uw iPhone 6 plus gescheurd of beschadigd, dan zetten onze monteurs er binnen 30 minuten een nieuw origineel scherm op, zo ook met een gebroken behuizing. Op simpele vervangingsreparaties kunt u gewoon in onze wachtkamer wachten, onder het genot van een kop koffie of thee. Mocht het defect groter zijn, dan onderzoekt onze technicus uw iPhone 6 plus verder, en bespreekt met u de herstelling, de herstellingstijd en het onkostenplaatje wat hieraan hangt. U krijgt altijd het laatste woord in de keuze of u nu wel of niet uw iPhone 6 plus laat herstellen of dat u uw iPhone 6 plus weer terugneemt naar huis. Bij New Phone Repairs is de klant koning en de klant wordt goed geïnformeerd.

iPhone 6 plus reparatie: reparaties met garantie, houdt uw factuur bij de hand

De personeelsleden van onze zaak zijn trots op hun vak, zij zijn goed opgeleid, en dus zeer gespecialiseerd in het herstellen van alle defecten aan een iPhone 6 plus. Zij staan nooit voor verrassingen bij een iPhone 6 plus reparatie, en ze blijven net zolang aan uw toestel sleutelen, totdat uw iPhone 6 plus weer voor 100% presteert. Voor minder doen wij het niet, bij New Phone Repairs. Op onze website kunt u de beoordelingen over de reparaties van eerdere klanten lezen, de waardering van hen over onze iPhone 6 plus reparaties is zeer hoog, en daar zijn wij heel erg trots op. Deze goede reviews willen wij graag behouden. Daarom gebruiken wij altijd originele materialen die wij in onze zaken op voorraad hebben liggen. Zo gaat er geen tijd verloren met extra bestellingen, tijd is immers geld. Op iedere iPhone 6 plus reparatie geven wij ook garantie. Wij hanteren scherpe tarieven, het is dus altijd meer dan de moeite waard om onze prijzen te vergelijken met andere repairshops. U kunt 6 dagen per week zonder afspraak altijd bij ons binnenlopen, wij heten u van harte welkom en zijn oprecht blij dat u voor ons hebt gekozen als uw iPhone 6 plus een herstelling moet ondergaan.

 

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.