1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Meer informatie over deze dienst

iPhone 5S reparatie

U heeft doodgewoon pech als er tijdens uw werkzaamheden uw iPhone 5S uit uw handen glipt en het glas aan diggelen valt. Niet alleen pech omdat u geen verbinding meer hebt met de digitale omgeving, maar ook pech omdat u nu extra uitgaven moet doen voor een iPhone 5S reparatie. Uw iPhone 5S  werkt misschien nog wel, maar met zo’n gescheurd scherm is het niet fijn, zelfs onveilig, werken. Heel gevaarlijk met al die glassplinters. En u loopt met een gebarsten scherm kans op vocht- of waterschade in uw iPhone 5S. Maar maakt u zich nog even geen zorgen, eerst eens op zoek gaan naar een bedrijf waar men degelijke iPhone 5S reparaties uitvoert. Een betrouwbaar bedrijf waar u persoonlijke gegevens veilig zijn. En zo’n bedrijf is ons reparatiebedrijf, New Phone Repairs.

Voor de New Phone Repairs monteurs is een iPhone 5S schermvervanging een minimale reparatie. Zij zijn geïnstrueerd m.b.t. iPhone reparaties volgens de laatste technische inzichten en weten heel precies hoe ze een iPhone 5S reparatie moeten uitvoeren, zonder dat  belangrijke data in uw iPhone 5S verloren gaan. Het kan natuurlijk ook zijn dat tijdens de valpartij niet het scherm is gebroken, maar dat de achterkant gescheurd is. Ook voor deze reparatie draaien onze technici hun hand niet om, dit is hun dagelijks werk, zij doen dit snel en deskundig! Kortom, zij zijn gespecialiseerd in iedere iPhone 5S reparatie, van wifiverbinding tot software update, van internet troubles tot waterschade aan uw iPhone 5S.

iPhone 5S reparatie: voor een snelle reparatie gaat u naar Antwerpen, Schoten of Gent

U kunt met ieder iPhone 5S probleem in onze zaken terecht, niet alleen voor gebroken glas of achterkant, maar ook voor problemen met microfoon, software, knopjes etc. Onze monteurs openen uw iPhone 5S en bekijken hoe alle onderdelen werken. Zij controleren de staat van de batterij en de geïnstalleerde software. Zij bespreken met u hun diagnose en vragen of u akkoord gaat met de voorgestelde iPhone 5S. Vervanging van defecte onderdelen is altijd een relatief goedkope herstelling. Een reparatie aan uw iPhone 5S is doorsnee financieel aantrekkelijker dan de koop van een nieuw toestel, zeker als uw abonnement nog lang niet verlopen is. U kunt dit financiële plaatje altijd met onze technici bespreken. Zij zullen u neutraal adviseren, zij hebben geen winstoogmerk in deze. Kiest u ervoor uw iPhone 5S bij ons te laten herstellen, dan kunt u hierop wachten in onze zaak. Daar staat koffie of thee voor u klaar. Wilt u gewoon uw zakelijke beslommeringen voortzetten, dan stellen wij onze wifi gratis voor u beschikbaar tijdens het wachten op de iPhone 5S herstelling.

iPhone 5S reparaties met 6 maanden garantie, altijd bij New Phone Repairs

Onze repairshop heeft goede reviews m.b.t. de reparaties van allerlei smartphones. U kunt dit lezen op onze website. En wij willen die goede naam ook graag behouden. Daarom is de klant bij ons koning, en dat bent u. Wij communiceren transparant en u komt bij ons niet voor onverwachte verrassingen te staan, niet m.b.t. de reparatie-onkosten, maar ook niet m.b.t. de garantie op de vervangen onderdelen. Wij geven hier 6 maanden garantie op, meer als de doorsnee garantietijd van 3 maanden, die de meeste andere repairshops u bieden. Deze garantie durven wij aan omdat wij tijdens de iPhone 5S reparaties werken met originele materialen van de iPhone 5S, die wij altijd in onze zaken voorradig hebben.

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.