1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Meer informatie over deze dienst

iPhone 5C reparatie

U heeft helaas uw iPhone 5C uit uw zak of tas of van uw bureau laten vallen, en nu ligt het scherm aan scherven. Of er is een knop afgebroken, of u ziet een gescheurde behuizing. Heel frustrerend, net op het ogenblik dat het in uw werk of privé totaal niet uitkomt dat u niet bereikbaar bent, gebeuren dit soort pech momenten. U bent zeker niet de enige persoon die dit overkomt. Bij onze zaak in Antwerpen, Schoten of Gent, New Phone Repairs, staan dagelijks klanten met dit soort pech verhalen. En onze monteurs zijn hierop helemaal ingespeeld. Zij kunnen u met uw defecte iPhone 5C, ongeacht het probleem of defect, meteen helpen. Zij zijn gespecialiseerd in iedere iPhone 5C reparatie. Of het nu gaat om een versleten batterij, een gescheurd glas, achterhaalde software of een gebroken behuizing, het maakt voor hen niet uit, zij zijn in staat al die problemen te verhelpen. Als u spontaan, zonder eerst een afspraak te maken, in een van onze zaken komt met uw niet meer werkende  iPhone 5C, maken zij uw toestel open en diagnosticeren zij de schade. Zij overleggen met u wat het prijskaartje en de wachttijd wordt van uw iPhone 5C reparatie en het is aan u waar u akkoord mee gaat. De klant heeft nog altijd bij onze repairshops het laatste woord.

Een deskundige iPhone 5C reparatie: het juiste adres is New Phone Repairs

Onze technici hebben een hoog opleidingsniveau. Zij zijn helemaal bijgeschoold in de nieuwste technieken van iPhone 5C reparaties. In het geval van waterschade leggen zij uw iPhone 5C in een speciale chemische vloeistof, waardoor de interne corrosie in uw iPhone 5C oplost. De onderdelen die beschadigd zijn geraakt door die corrosie, vervangen zij door originele iPhone 5C materialen.  Doordat onze zaken gegarandeerd werken met originele onderdelen bij iPhone 5C reparaties bieden wij u een garantie aan van 6 maanden op de vervangen onderdelen van uw iPhone 5C. In het algemeen bieden andere repairshops u slechts 3 maanden garantie aan. Maar wij zijn voor 100% zeker van onze iPhone 5SC reparaties.

Bij iedere iPhone 5C gaat de batterij bij doorsnee gebruik zo’n 2 jaar probleemlos mee. Als u dagelijks met uw iPhone 5C in de weer bent kan het zijn dat uw batterij zwaarder belast wordt en dus eerder versleten raakt. In dat geval zetten wij in slechts een klein half uurtje een originele nieuwe iPhone 5C accu in. Een gebroken glas wordt door ons vervangen door een nieuw origineel scherm etc. Voor al die kleine simpele iPhone 5C reparaties hoeft u maar een half uurtje uit te trekken. Voordat u uw kop koffie in onze wachtkamer op heeft, ligt uw iPhone 5C weer klaar op de toonbank en bent u weer online.

Snelle iPhone 5C reparatie

Bij New Phone Repairs staat specialisme en transparantie hoog in het vaandel. Op onze site kunt u de positieve reviews van onze eerdere klanten bekijken. Wat zeggen zij over onze iPhone 5C reparaties?  Op hun beoordelingen zijn wij heel trots. U bent bij ons altijd welkom, 6 dagen per week, zonder eerst een afspraak te maken. Wij informeren u graag over onze prijzen, onze tijden en onze technieken m.b.t. iPhone 5 C-reparaties.

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.