1
Allereerst, kies je device
2
Kies je reparatie
3
Kies je vestiging

Meer informatie over deze dienst

iPhone 5 reparatie

Is er een probleem met uw iPhone 5? Heeft u een gescheurd scherm, software problemen of doet uw geluid het niet meer? Laadt de iPhone 5 niet meer op, gaat het laden traag of loopt de iPhone 5 juist snel leeg? Niets is zo vervelend als een slecht werkende smartphone. In deze snelle moderne tijd wilt u uw iPhone 5 niet missen, zelfs niet voor een dag. Maar ja, uw iPhone 5 moet natuurlijk wel functioneren! Dan heeft u bij New Phone Repairs het juiste adres gevonden voor een reparatie aan uw  iPhone 5.

iPhone 5 vocht- of waterschade

Is uw iPhone 5 in het water gevallen? Heeft u met uw iPhone 5 gesport en is er zweet ingekomen? Is er per ongeluk een kop koffie over uw iPhone 5 gevallen? In al deze gevallen kan dit vervelende consequenties voor uw iPhone 5 hebben. Bij aanraking van vocht ontstaat er namelijk corrosie in de iPhone 5 en dit zorgt ervoor dat sommige functies van de iPhone 5 niet meer functioneren zoals u zou willen en gewend was. Meestal merkt u niets van vochtschade als het pas is gebeurd maar de problemen komen langzamerhand. Ineens kan het geluid uitvallen of opeens laadt de iPhone 5 niet meer op. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat er kan gebeuren na vocht- en waterschade. Heeft u dus een scheur in uw scherm van uw iPhone 5 dan is her raadzaam dit op kort termijn te laten repareren.

iPhone 5 reparatie uitgevoerd door deskundige New Phone Repairs monteurs

In ons serviceteam werken alleen goed opgeleide en bijgeschoolde monteurs. Dit moet ook wel in deze moderne tijd, immers in de telefoonwereld komen regelmatig weer nieuwe modellen en merken uit, en wij willen dat onze monteurs up to date zijn. Elke iPhone 5 die bij ons binnenkomt onderzoeken zij grondig op defecten die het gebruik van de iPhone 5 beperken, zoals een kapotte batterij , geluidsproblemen, niet werkende software  of breukproblemen. Omdat onze monteurs constant opgeleid worden op het gebied van iPhone 5 reparaties, weten zij na een onderzoek bijna altijd wat het probleem van uw iPhone 5 is. Zij bespreken met u wat de schade van de iPhone 5 is en berekenen de onkosten voor de iPhone 5 reparatie. Mocht u ervoor kiezen om de iPhone 5 reparatie aan ons toe te vertrouwen, dan trekken we de onderzoekskosten af van de reparatiekosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. New Phone Repairs staat voor transparantie! Om onze reparaties meer kracht bij te zetten geven wij 6 maanden garantie op alle iPhone 5 reparaties.

SMARTPHONE REPAIR

  • Ready while you wait
  • Highest quality parts
  • No research costs *
  • 12 months warranty
  • Large stock
  • Direct contact (repair status)

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.