Een refurbished iPhone kopen in Antwerpen

U was gewend aan uw iPhone, u kende alle functies van uw toestel, en was er dik tevreden over! Wilde hem zeker niet inruilen voor een andere smartphone! Maar toen uw iPhone vorige week in een plas gevallen was en, ondanks dat u meteen de goede actie ondernam om hem naar onze repairshop te brengen, onherstelbaar beschadigd bleek te zijn door indringend vocht, komt u nu toch voor de keuze te staan “wat te doen”? Een nieuwe iPhone kopen of een refurbished exemplaar aanschaffen?

Superjammer van uw oude gevallen iPhone, maar gelukkig kunt u bij New Phone Repairs hele mooie refurbished iPhone toestellen kopen! Een refurbished iPhone, welke betaalbaar is en met dezelfde functies die u gewend was.

Wat is een refurbished iPhone?

Een refurbished iPhone is een gebruikte iPhone, die door onze zaak gecontroleerd, professioneel gereinigd en gereviseerd is. Refurbished betekent letterlijk “gereviseerd”. De technische controle wordt bij New Phone Repairs uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen. Deze controle gebeurt op basis van méér dan 50 technische aspecten. Onder meer het scherm, de speakers en natuurlijk de batterij worden grondig getest. Als een onderdeel niet aan de kwaliteitsstandaard van New Phone Repairs voldoet, vervangen wij deze uiteraard door een volledig nieuw Appleonderdeel.

Om eventuele resterende defecten uit te sluiten, worden de iPhones daarna nogmaals door ons controle team gecontroleerd.

Waarom een refurbished iPhone kopen?

Het kopen van een refurbished iPhone bij New Phone Repairs als los toestel heeft vele voordelen. Maar het belangrijkste argument is meestal dat de iPhonegebruiker wel een iPhone wil hebben, maar daar geen € 1.000 voor wil betalen. Geld ervoor lenen, levert een BKR-registratie op, waar niemand op zit te wachten. Bovendien zit u niet vast aan een duur één- of tweejarig iPhone abonnement. Maar dat het kopen van een refurbished iPhone een succes is, blijkt uit de razendsnelle toename van het aantal refurbished aanbieders, waaronder ook wij als New Phone Repairs.

Wij hebben een flink aantal refurbished iPhones in huis, zodat wij onze klanten aan een betaalbare refurbished iPhone kunnen helpen! Zo wordt de iPhone bereikbaar voor iedere doelgroep!

We hebben de voordelen van een refurbished iPhone op een rijtje gezet

  •  In vergelijking met de originele nieuwprijs, bespaart u tot wel wel 60%.
  •  U krijgt twee jaar garantie, óók op de accu van de iPhone.
  •  Objectief gecontroleerd door speciale robots op méér dan 50-punten
  •  Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd (lightning kabel en adapter).
  •  U levert daarnaast ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu.
  •  Niet tevreden met uw aankoop? Retourneer gratis binnen 14 dagen na aankoop uw refurbished toestel bij New Phone Repairs

Productcondities

Na de technische controle, worden onze iPhones gegradeerd en toegewezen aan één van onze drie productcondities (A-grade, B-grade en C-grade). De productcondities worden ook wel ‘gradaties’ genoemd. We gebruiken de gradaties om uiterlijke verschillen (lees krasjes of deukjes) per toestel te kunnen onderscheiden.

A-grade (zo goed als nieuw)

Een refurbished iPhone met een A-grade productconditie is niet of nauwelijks van een nieuwe iPhone te onderscheiden. Qua uiterlijk is er bij A-grade iPhones geen enkel gebruikersspoor aanwezig, tot een enkel minimaal gebruikersspoor. Een A-Grade toestel mag tot drie (zeer lichte) zichtbare sporen bevatten. Eventuele gebruikssporen zullen niet tot nauwelijks met het blote oog zichtbaar zijn.

B-grade (licht gebruikt)

iPhones met meer dan drie gebruikerssporen of met gebruikerssporen die beter waarneembaar zijn, worden als B-grade bestempeld. Qua uiterlijk zijn de toestellen in een keurige staat, maar zijn zichtbaar nét iets minder dan een A-grade iPhone. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere lichte krasjes op het scherm aanwezig zijn. Meestal zijn deze krasjes alleen zichtbaar als het scherm uit staat. Bij gebruik van de iPhones zijn de krasjes vrijwel niet zichtbaar.

C-grade (zichtbaar gebruikt)

Tot slot hebben we iPhones met de C-grade gradatie in ons assortiment. We spreken van iPhones met een C-grade als er sprake is van opvallende en diepere schade. Er is altijd sprake van een C-grade iPhone wanneer zowel de voor-, achter- én zijkant gebruikerssporen bevatten.

Welke productconditie kunt u het beste kiezen?

Als u het uiterlijk van de refurbished iPhone niet zo belangrijk vindt en voornamelijk een goedkope, maar zéér betrouwbare iPhone wilt kopen, kies u dan voor onze B-grade of C-grade. Wilt u goedkoper uit zijn dan nieuw en vindt u het uiterlijk van een (refurbished) iPhone ook belangrijk? Kies dan voor een A-grade iPhone!

Welke refurbished iPhones heeft New Phone Repairs te koop?

Het (refurbished) iPhone assortiment van New Phone Repairs Refurbished is zeer uitgebreid en divers. We hebben voor ieder wat wils in huis. Bent u een zeer fanatieke iPhonegebruiker, en wilt u de nieuwste technologieën zonder de hoofdprijs te betalen? Kijk dan eens naar een refurbished iPhone 7 of een refurbished iPhone 8. Bent u iets minder veeleisend? Dan kunt u bij ons ook voor een scherpe prijs een refurbished iPhone 6 als los toestel kopen.

Waarop moet u letten bij de aankoop van een refurbished iPhone?

Wilt u een refurbished iPhone kopen en wilt u zich goed voorbereiden en meerdere aanbieders vergelijken? Let dan op de volgende punten. U zult tot de conclusie komen dat New Phone Repairs het beste adres is voor uw aankoop!

1. Is de aanbieder betrouwbaar?

Om dit te bepalen kunt u letten op verschillende zaken. Hoelang is de aanbieder al actief? Is hij online zichtbaar op verschillende kanalen? En hoeveel uur per dag is de aanbieder telefonisch bereikbaar. Een goede tip is ook om te kijken naar de klantenreviews. Aan het aantal klantenreviews kunt u afleiden hoe succesvol een aanbieder is en hoe (goed) de aanbieder wordt beoordeeld?

2. Hoe zit het met de garantie?

Ga na of de refurbished iPhone garantie heeft (en of deze voor 1 of 2 jaar geldt), maar controleer daarnaast ook wat er precies onder de garantie valt. Zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan.

3. Wat is de levertijd van de iPhone?

Een korte levertijd betekent doorgaans dat de aanbieder genoeg telefoons op voorraad heeft. Dat is een goed teken. Een aanbieder met een korte levertijd is vaak een stuk betrouwbaarder dan een webshop met een levertijd van een week. De kans bestaat dat zo’n webshop onbetrouwbare producten verkoopt in plaats van echte Apple iPhones. Of dat u betaalt voor een iPhone die weken later nog steeds niet is geleverd. Dit wilt u natuurlijk voorkomen.

Uw iPhone verkopen aan New Phone Repairs

Naast het kopen van refurbished iPhones, kunt u ook uw oude iPhone verkopen aan New Phone Repairs Refurbished. In ruil voor uw oude toestel kunt u kiezen voor ‘New Phone Repairs tegoed’ of voor geld op je rekening. Het verkopen aan New Phone Repairs werkt zeer eenvoudig: kies allereerst jouw toestel met de bijbehorende productconditie, verstuur uw iPhone gratis én veilig naar ons toe, accepteer of weiger ons prijsvoorstel!

 

 

 

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.