iPhone reparatie in Gent

Het overkomt iedereen wel eens dat hij zijn iPhone uit zijn handen heeft laten vallen. Heel vervelend, ook frustrerend! Misschien een gebroken scherm, gescheurde behuizing, afgebroken knopjes? Dan is het verstandig om uw iPhone snel te laten repareren, voordat er nog meer defecten gaan optreden, zoals bv vuil of vocht in het toestel.

New Phone Repairs, gevestigd sinds 2009 in Gent, heeft een gespecialiseerd team van monteurs in dienst.  Wij zijn de repairzaak waar u 6 dagen per week terecht kunt voor uw iPhone reparatie Gent. Zonder zelfs eerst een afspraak te maken. Wij streven ernaar om uw iPhone reparatie binnen een uur uit te voeren. Dit is mogelijk omdat wij van de meeste modellen alle originele iPhone-materialen voorradig hebben. Wij gaan ervan uit dat niemand in deze moderne, digitale tijd zijn iPhone wil of kan missen voor langere tijd. Maar dat is dan ook geen probleem voor New Phone Repairs Gent. Wij werken met spoed iPhone reparaties!

iphone reparatie gent

Uw iPhone reparatie Gent: transparant en duidelijke afspraken

Elke iPhone die bij ons binnenkomt, onderzoeken wij grondig op defecten die het gebruik van uw iPhone beperken. Zoals een kapotte batterij, geluidsproblemen, niet werkende software of breukproblemen. Onze monteurs zijn van alle modellen iPhone op de hoogte, van de meest moderne tot de oudere modellen iPhone.  Zij weten dus precies hoe zij een iPhone reparatie Gent moeten uitvoeren. Zij berekenen van tevoren voor u de onkosten om uw iPhone te laten repareren.

Mocht u ervoor kiezen om de iPhone reparatie Gent aan ons toe te vertrouwen, dan gaan wij meteen aan de slag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent bij New Phone Repairs Gent. New Phone Repairs staat voor transparantie! Om onze bekende betrouwbare naam meer kracht geven, garanderen wij u 6 maanden garantie op alle iPhone reparaties Gent.

iphone reparatie gent

In Gent kunt u wachten op het repareren van uw iPhone!

U kunt bij New Phone Repairs Gent van maandag tot en met zaterdag langskomen voor een snelle iPhone reparatie. Bij onze winkel in Gent kunt u precies voor de deur parkeren en loopt u zo naar binnen met uw kapotte iPhone, zonder dat u eerst lang naar een parkeerplek hoeft te zoeken. U kunt in onze zaak blijven wachten tijdens de iPhone reparatie, onder het genot van een kop koffie ofzo, maar u kunt er ook voor kiezen even het centrum in te lopen. Wij maken dan een duidelijke inschatting van de tijd die uw iPhone reparatie Gent gaat innemen, en zien u dan weer terug op het afgesproken tijdstip. De klant is bij New Phone Repairs Gent nog altijd koning.

iphone herstellen gent

 

 

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.