Snelle Gsm reparaties door New Phone Repairs

U woont in Gent en bent op zoek naar een deskundig bedrijf voor een betaalbare GSM reparatie. Uw GSM heeft u namelijk in de steek gelaten, slechte wifiverbinding, streepjesscherm, geen automatische update van uw software, of nog erger, u kunt uw GSM zelfs niet eens meer opgestart krijgen. Gelukkig is er een gekwalificeerd deskundig bedrijf voor GSM reparaties Gent!

De naam van ons bedrijf is New Phone Repairs Gent, met verschillende vestingen in België, namelijk in Antwerpen, Gent en Schoten.

New Phone Repairs Gent heeft al een heel veel jaren ervaring in GSM herstellingen. GSM’s van allerlei merken en modellen.

New Phone Repairs heeft een goede gerenommeerde naam opgebouwd in de GSM reparatiebranche, leest u maar eens de reviews, die eerdere klanten over de uitvoering en betaalbaarheid van hun GSM reparatie Gent schreven. Goedkeurend en enthousiast.

gsm reparatie gent

Gsm reparatie? Wij zijn goed betaalbaar en snel

Voor een betaalbare, spoed GSM reparatie Gent moet u bij New Phone Repairs zijn.  Hier bent u aan een prima, betrouwbaar adres in Gent. Want wij zijn het uitgekozen adres waar uw goedkope GSM reparatie Gent doorsnee binnen een half uur wordt uitgevoerd. Wij begrijpen heel goed dat u uw GSM in deze digitale, moderne tijd niet urenlang kunt en wilt missen. Alles wat u doet staat immers in uw GSM!

Dat laatste is ook de reden dat u een betrouwbaar, gecertificeerd repairadres moet zoeken voor uw GSM reparatie. Een adres waar uw persoonlijke gegevens geen enkel risico lopen op verlies tijdens de GSM reparatie.

U bent bij New Phone Repairs bij het uitgekozen adres voor spoed GSM reparaties Gent.

Bij New Phone Repairs worden de meeste GSM reparaties binnen een half uur uitgevoerd, u kunt gewoon in het bedrijf wachten. De onderdelen van allerlei soorten en modellen van bestaande GSM’s liggen op voorraad in het magazijn, niet alleen schermen, maar ook connectors, homebuttons, accu’s, microfoons, en meer onderdelen. New Phone Repairs hoeft die onderdelen, benodigd voor uw GSM reparatie Gent, niet eerst te bestellen. U komt de repairzaak binnen, een medewerker test uw GSM en weet u à la minute te vertellen wat het probleem is.
De volgende vragen komen meteen bij u op. Wat gaat de GSM reparatie Gent u kosten? Hoelang duurt dit? En is het nog te moeite waard? De medewerker informeert u vrijblijvend en het is aan u om groen licht voor de GSM reparatie Gent te geven.
New Phone Repairs werkt transparant, geen achteraf verrassingen is hun motto!

gsm reparatie gent2

Newphonerepairs a specialist in Gsm reparaties

Er zijn talloze reparatiebedrijven voor GSM’s. Maar wij adviseren u een gespecialiseerd bedrijf te kiezen waar technici werken die gediplomeerd en ervaren zijn, en exact op de hoogte zijn van de modernste technieken binnen de GSM repairbranche. Technici die kennis hebben van alle soorten merken en modellen GSM, van oud tot nieuw model.

Bij New Phone Repairs zijn alleen maar monteurs in dienst met veel ervaring in GSM reparaties. Zij weten precies wat zij moeten doen tijdens een GSM reparatie, zij hebben het modernste gereedschap en zetten originele onderdelen in uw defecte GSM.  Zo loopt u totaal geen risico op krassen of beschadigingen aan uw behuizing. En de garantie, die u krijgt op de GSM reparatie Gent, geldt zowel op de reparatie zelf als op de nieuw ingezette onderdelen.

Komt u naar New Phone Repairs, dan is de kwitantie voor uw GSM reparatie tevens uw garantiebewijs.

Uw  GSM reparatie Gent wordt altijd uitgevoerd met originele merkonderdelen. Nooit B- merken, is het motto van New Phone Repairs. De originele materialen passen daardoor perfect in uw defecte GSM. Uw GSM is na de GSM reparatie Gent weer als nieuw.

De New Phone Repairs monteurs voeren met spoed de GSM reparatie uit, u kunt gewoon in de winkel op uw Gsm reparatie Gent blijven wachten. Ondertussen drinkt u een lekkere gratis kop koffie!

 

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.