Dan is New Phone Repairs Antwerpen een goed reparatiebedrijf voor u, makkelijk in Antwerpen te bereiken. U kunt bij dit repairbedrijf ook goed parkeren. En praktisch op iedere GSM reparatie kunt u bij New Phone Repairs Antwerpen wachten, dus geen kostbare tijd verspild met wachten op uw GSM reparatie Antwerpen, of eindeloos op en neer rijden.

GSM reparatie Antwerpen voor een vlotte reparatie

New Phone Repairs is een GSM reparatie bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in snelle, betaalbare, maar deskundige GSM reparaties, ongeacht merk of model, ongeacht hoe oud uw GSM is.
New Phone Repairs heeft meerdere bedrijven in België: Antwerpen, Gent en Schoten.
Heeft u dus een defecte GSM, dan nodigen wij u uit om deze GSM in ons bedrijf te laten controleren en u daarna vrijblijvend te adviseren wat u met uw kapotte GSM kunt doen, laten repareren of vervangen door b.v. een refurbished GSM of een nieuwe GSM.
Toch blijkt uit ervaring telkens weer dat een GSM reparatie in een repairbedrijf net als wij aanzienlijk goedkoper is dan de aankoop van een nieuwe of refurbished GSM.
En omdat New Phone Repairs alle betaalbare GSM reparaties Antwerpen alleen uitvoeren met de originele GSM merkonderdelen, functioneert uw toestel na de GSM reparatie Antwerpen weer voor 100%. En heeft u een aanzienlijk bedrag in uw pocket gehouden

Gsm reparatie Antwerpen

Betaalbare GSM reparaties bij New Phone Repairs

New Phone Repairs Antwerpen werkt altijd volgens hetzelfde protocol. Men neemt uw kapotte GSM aan, een monteur test uw GSM en bespreekt met u de GSM reparatie, de prijs en de tijd die hij nodig heeft voor een deskundige reparatie. U hoeft niet meteen te beslissen of u voor die GSM reparatie kiest, want u heeft bij New Phone Repairs altijd het laatste woord of de GSM reparatie Antwerpen wel of niet doorgaat. Ook op de afgesproken goedkope prijs voor de GSM reparatie komt men bij New Phone Repairs niet terug. U zult na de GSM reparatie nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. New Phone Repairs rekent voor een deskundige GSM reparatie altijd een scherp concurrerende prijs, goed betaalbaar!

gsm-reparatie-antwerpen2

GSM reparatie Antwerpen: de klant is koning!

New Phone Repairs voert al jarenlang snelle GSM reparaties in Antwerpen uit, zij zijn met recht al jarenlang ervaren hierin. De monteurs van New Phone Repairs zijn allen gecertificeerd in GSM herstellingen, zij zijn telkens weer enthousiast om iedere GSM reparatie tot een goed einde te brengen.

In iedere GSM zaak van New Phone Repairs, Antwerpen, Gent, Schoten liggen de originele merkmaterialen die nodig zijn voor een GSM reparatie, op voorraad.
Vooral veel GSM schermen, die nodig zijn bij een schermvervanging. Want een schermvervanging is de GSM reparatie bij uitstek. Het overkomt nu eenmaal iedereen weleens dat hij zijn GSM uit de vingers laat glippen!
Gevolg: een gebarsten of gescheurd scherm als resultaat. Gelukkig hoeft u voor een GSM scherm reparatie Antwerpen niet veel tijd uit te trekken.
Bij New Phone Repairs Antwerpen duurt zo’n GSM schermvervanging nooit meer dan een half uur. U loopt daarna ook geen risico meer op waterschade aan uw GSM. Want waterschade of vochtschade is vaak het directe gevolg van een barst of scheur in uw GSM scherm. En vocht in uw GSM kan desastreus uitpakken!
Dus bij een scheur in uw scherm, snel naar New Phone Repairs voor een GSM reparatie Antwerpen !

iPhone reparatie shop.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.